Det siger de om akademiet

Det siger de om akademiet

Her kan du høre, hvad tidligere studerende siger om Akademiet – hvorfor de har søgt ind, og hvad de har fået ud af det.

 

Efterårsholdet 2018

“At deltage i Justitia Akademi har været en af de mest givende og interessante forløb under hele mit studieforløb. Jeg har kun ros til overs, og jeg kan varmt anbefale det!”

“Justitia Akademiet klæder dig på til at diskuttere retsikkerhedsmæssige emner på et høj fagligt niveau gennem humor og professionalisme. Der er vilje og ekspertise til at behandle de mest komplicerede spørgsmål i spændingsfeltet mellem jura, politik og teknologi.”

“Som jurastuderende på Københavns Universitet, kan man mangle et forum for os studerende som er interesseret i menneskerettigheder, retssikkerhed og retsstaten – Justitia Akademi giver alt det og meget mere, med et imponerende program, de dygtigste oplægsholdere og skarpe og engagerede deltagere. Det er det bedste jeg har deltaget i, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger!”
“Jeg har fået en bredere og samtidig mere dybtegående forståelse af nogle af de, efter min mening, absolut mest spændende emner oppe i tiden. Jeg føler, at jeg har modtaget en priviligeret mængde af viden og erfaring fra profiler med en helt særlig indsigt på områderne. Viden, der gør, at jeg kan forholde mig mere kvalificeret og nuanceret til grundlæggende komplekse problemstillinger. Søg ind på Justitia Akademi hvis du også vil vide mere, end det du kan læse dig til.”
“Justitia Akademiet burde være en obligatorisk del af den danske jurauddannelse og kan anbefales til alle jurastuderende, som ønsker et bedre kendskab til frihedsrettigheder m.m.”
Det er et ekstremt givende og udviklende Akademi. Jeg har manglet denne form for faglige og personlige udvikling under mit studie. Akademiet har givet mig flere kompetencer og forståelse for hvordan man bruger juraen i debattens verden. Jeg har fået lyst til at arbejde mere med borgerrettigheder! Man får desuden et fint diplom og en masse søde, sjove og seriøse bekendtskaber som brænder for juraen ligeså meget som en selv!