Det siger de om akademiet

Det siger de om akademiet

Her kan du høre, hvad tidligere studerende siger om Akademiet – hvorfor de har søgt ind, og hvad de har fået ud af det.

 

Foråsholdet 2019

“På akademiet får du mulighed for at beskæftige dig med emner, der kun introduceres i begrænset omfang under studiet. De øvrige deltagere er engageret og man kan sammen skabe rammerne for nogle udfordrende og lærerige debatter med oplægsholderne. Derudover er det et privilegium at få muligheden for at debatere i så småt en forum med så kompetente oplægsholdere. Justitia Akademi giver en suveræn mulighed for at opnå indsigt i, hvordan juraen anvendes i praksis, og jeg kan kun anbefale, at man søger om optagelse.”

“Et fremragende forløb som jeg kun kan anbefale til andre jurastuderende. Man får mulighed for at stille sig kritisk over for en række relevante emner, men samtidig bliver man udfordret på samme emne.”

“Jeg kan varmt anbefale alle jurastuderende at søge Justitia Akademi, uanset om man ikke har det store kendskab til emnerne i forvejen. Det er enormt givende og lærerigt at blive undervist af så dygtige og interessante mennesker sammen med andre meget engagerede og spørgelystne studerende.”
“Akademiet er et godt supplement til studiet, hvor du får mulighed for at dykke ned i hensynene, konsekvenserne og politikken bag juraen sammen med jurastuderende fra hele landet”
“Søg! Akademiet giver – udover et større netværk – indsigt i og perspektiv på en række af de retssikkerhedsmæssige udfordringer, der knytter sig bl.a. terror, digitalisering, udlændingeområdet mv.”
“Justitia Akademiet giver det kritiske indblik på den juridiske faglighed, som universitet svigter at give. Det kan kun anbefales til alle jurastuderende!”

Efterårsholdet 2018

“At deltage i Justitia Akademi har været en af de mest givende og interessante forløb under hele mit studieforløb. Jeg har kun ros til overs, og jeg kan varmt anbefale det!”

“Justitia Akademiet klæder dig på til at diskuttere retsikkerhedsmæssige emner på et høj fagligt niveau gennem humor og professionalisme. Der er vilje og ekspertise til at behandle de mest komplicerede spørgsmål i spændingsfeltet mellem jura, politik og teknologi.”

“Som jurastuderende på Københavns Universitet, kan man mangle et forum for os studerende som er interesseret i menneskerettigheder, retssikkerhed og retsstaten – Justitia Akademi giver alt det og meget mere, med et imponerende program, de dygtigste oplægsholdere og skarpe og engagerede deltagere. Det er det bedste jeg har deltaget i, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger!”
“Jeg har fået en bredere og samtidig mere dybtegående forståelse af nogle af de, efter min mening, absolut mest spændende emner oppe i tiden. Jeg føler, at jeg har modtaget en priviligeret mængde af viden og erfaring fra profiler med en helt særlig indsigt på områderne. Viden, der gør, at jeg kan forholde mig mere kvalificeret og nuanceret til grundlæggende komplekse problemstillinger. Søg ind på Justitia Akademi hvis du også vil vide mere, end det du kan læse dig til.”
“Justitia Akademiet burde være en obligatorisk del af den danske jurauddannelse og kan anbefales til alle jurastuderende, som ønsker et bedre kendskab til frihedsrettigheder m.m.”
Det er et ekstremt givende og udviklende Akademi. Jeg har manglet denne form for faglige og personlige udvikling under mit studie. Akademiet har givet mig flere kompetencer og forståelse for hvordan man bruger juraen i debattens verden. Jeg har fået lyst til at arbejde mere med borgerrettigheder! Man får desuden et fint diplom og en masse søde, sjove og seriøse bekendtskaber som brænder for juraen ligeså meget som en selv!